LIFT’EXPERT CRÉME 660

Bőrtökéletesítő feszesítő krém

Ez a bársonyos textúrájú krém hosszan tartóan hidratálja és kisimítja a bőrt, védi annak szépségét a tökéletes ragyogásáért. Egyik kulcsösszetevője a Jégbor kivonat, melynek segítségével a bőr határozottan feszessebbé válik. A Jégbort különleges odaadással készítik, hiszen előállítása épp olyan védelmet és figyelmet igényel, mint arcbőrünk megóvása. A krém további összetevőinek köszönhetően a ráncok jelentősen csökkennek, az arckontúrok finomabbá válnak.
A selymes textúra könnyen felszívódik a bőrben és tökéletes ragyogást kölcsönöz.
Egyedülálló megoldás a 40-es éveiben járó hölgyek szépségének kiemeléséhez.
A termékcsalád további tagjait ide kattintva éred el:
N°640 LIFT’EXPERT SÉRUM
N°650 LIFT‘EXPERT LISSEUR RIDES FILLER

Sőt most a N°660 Lift'Expert krémet egy karácsonyi szettben is megvásárolhatod, így nem csak a krémet, hanem a fillert is ki tudod próbálni, ami mellé ajándékba adunk egy Maria Galland neszesszert és egy spatulát is.
A szett részleteiért kattints ide>>>

30 750 Ft
50 ml
 
Így használd Fő hatóanyagok
Anti-aging peptidek új generációja: Fokozza a bőr természetes kollagén termelését a bőr rugalmasságának javítása érdekében
Age Control komplex: Máriatövis kivonat, Tokoferol, Lecitin, Dipeptid, Hyaluronsav  megelőzik a bőr öregedésének további jeleit. Küzd a glikáció és az oxidáció ellen, annak érdekében, hogy a bőr hosszabb ideig megőrizze fiatalos megjelenését, hidratál és kisimít.
Jébor kivonat: A bőr határozottan feszesebbé válik.
Hydro complex: Erősíti a bőr természetes nedvesség tartalmát, visszaállítva így annak rugalmasságát, simaságát.
Havasi cirbolyafenyő kivonat: Csökkenti a kipirosodást és az öregedési foltokat, így sokkal egyenletesebb, fiatalosan ragyogó arcbőrt eredményez.
Használd reggel és este az arc, nyak és dekoltázs területén a N°640 Lift'Expert Sérum  és a
N°650 Lift'Expert Lisseur Rides Filler után.
 


x