Ne feledd, május első vasárnapja: Anyák napja!
Mi mással lehetne még szebbé tenni ezt a csodás ünnepet, mint egy gyönyörű, exkluzív, ünnepi rózsákba öltöztetett szatén dobozba zárt szépségszettel?
Most két különböző szett közül választhatsz, így biztosan megtalálod az édesanyád számára legmegfelelőbb krémet és szérumot, ami hozzájárul tündöklő megjelenéséhez.

A Lift’Expert szépségszettet főként a 40-es éveikben járó hölgyek számára, míg az Activ’Age szépségszettet az 50 év feletti hölgyek számára ajánljuk.
A professzionális használat érdekében egy spatulát, a még ragyogóbb megjelenés érdekében pedig egy rózsa karpántot ajándékba adunk.


Lift’Expert szépségszett:A Lift’Expert szépségszett tartalma egy N°640 Lift'Expert Sérum és a N°660 Lift'Expert Créme, melyek együttes használata egyedülálló megoldást nyújt a 40-es éveikben járó hölgyek szépségének kiemeléséhez.
Az innovatív hatóanyagokat tartalmazó szérum és krém használatával a bőr határozottan feszesebb lesz, az arckontúrok élesebbé válnak,
a mély ráncok jelentősen csökkennek, az arcbőr megőrzi szépségét, fiatalos ragyogását.A Lift'Expert szett tartalma:

N°660 Lift'Expert Créme 50 ml
N°640 Lift'Expert Sérum 30 ml
Spatula
Rózsa karpánt
Tedd még boldogabbá Édesanyádat ezen a csodálatos napon, a szettet rendeld meg online, ide kattintva>>>Activ'Age szépségszett:Az Activ’Age szépségszett tartalma egy a N°719 Sérum Activ'Age és a N°720 Créme Fine Activ'Age, melyek együttes használata aktiválja az érett bőr szépségét.
Az azonnali hatású lifting szérum és a bőrtökéletesítő feszesítő krém ellensúlyozza a korral és a környezettel összefüggő bőrelváltozások jeleit.
Feszesebbé, simábbá és rugalmassá varázsolja a bőrt és szemmel látható ránctalanító hatással bír.Az Activ'Age szett tartalma:
N°719 Sérum Activ'Age (30 ml)
N°720 Créme Fine Activ'Age (50 ml)
Spatula
Rózsa karpánt


 
x