LIFT’EXPERT

Egyedülálló anti-aging termékcsalád és kezelés a 40-es éveikben járó hölgyek számára

A fiatalos energia, a lendület és a pezsgés éppúgy jellemzi a 40-es éveidet, mint a 30-asokat, mintha lélekben még csak most ünnepelted volna a 30. születésnapodat?
Az idő előrehaladtával viszont egyre kritikusabban szemléled az arcbőrödet?
Bár tudod, hogy mindegyik ráncnak, minden kis szarkalábnak saját kis története van – egy jóízű nevetés vagy egy átsiratott éjszaka – és ezeknek az élményeknek a visszatükröződése tesz igazán egyedivé és különlegessé, mégis szeretnéd visszanyerni arcbőröd feszességét, erejét és simaságát, az arckontúrjaid finomságát, tökéletes ragyogását – egyszóval felszínre hozni a benned élő fiatalságot.

A Maria Galland a Lift’Expert metódussal egyedülálló anti-aging termékcsaládot és kezelést alkotott meg kifejezetten azzal a céllal, hogy kiemelje a 40-es éveikben járó hölgyek szépségét.


A Lift'Expert termékcsalád:

Élvezd az otthonodban is a Maria Galland egyedülálló Lift’Expert metódusának hatékonyságát!
A Lift’Expert termékcsalád az otthoni arcápolásba is beépíthető. A termékek aktív hatóanyagi között megtalálható többek között az anti-aging peptidek új generációja, az age-control komplex és a jégbor kivonat.

Fedezd fel a sorozat termékeit:
 
       
     

        
 

A Lift'Expert kezelés:

Az öregedési folyamatok mélyen a bőrfelszín alatt kezdődnek el, mielőtt azok valóban láthatóvá válnának. A túlzott oxidáció, a hyaluron-szintézis csökkenése, az oxidatív stressz elterjedése mind a bőr kimerüléséhez és a korai bőröregedés jeleihez vezetnek.
A Maria Galland legújabb innovációja, a Lift’Expert metódus nem csak javítja a bőröregedés látható jeleit,
hanem megelőzi az állapot további romlását is, késlelteti a bőröregedés további jeleinek megjelenését.


A Soin Lift’Expert kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával az öregedés 3 fő forrásával – a csökkenő sejt aktivitással, a glikációval és az oxidációval – egyszerre veszi fel a harcot, így belülről fokozza a szépséget, energetizálja a bőrt és kiemeli annak természetes szépségét.

Az innovatív 75 perces arckezelés középpontjában a feszesítő hatás, a kontúrok megerősítése és a fiatalos megjelenésű bőr kiemelése áll.
Az aktív hatóanyagok segítségével a bőr azonnal feszesebbé, erősebbé és simábbá válik, a ráncok jelentősen csökkennek, az arckontúrok élesebbé válnak.  A kezelés során különleges masszírozó mozdulatokkal visszük fel a Maria Galland innovatív feszesítő termékeit, melyek együttesen intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.

A kezelést kérd Maria Galland kozmetikusainknál!
A szalonkersőt ide kattintva éred el >>>


EMELD KI SZÉPSÉGED!
x