LIFT’EXPERT
Egyedülálló anti-aging termékcsalád és kezelés a 40-es éveikben járó hölgyek számára

A fiatalos energia, a lendület és a pezsgés éppúgy jellemzi a 40-es éveidet, mint a 30-asokat, mintha lélekben még csak most ünnepelted volna a 30. születésnapodat? Az idő előrehaladtával viszont egyre kritikusabban szemléled az arcbőrödet? Bár tudod, hogy mindegyik ráncnak, minden kis szarkalábnak saját kis története van – egy jóízű nevetés vagy egy átsiratott éjszaka – és ezeknek az élményeknek a visszatükröződése tesz igazán egyedivé és különlegessé, mégis szeretnéd visszanyerni arcbőröd feszességét, erejét és simaságát, az arckontúrjaid finomságát, tökéletes ragyogását – egyszóval felszínre hozni a benned élő fiatalságot.

Madame Galland a kortalan szépség elkötelezettjeként küldetésének tekintette, hogy feltárja a szépség energiáját minden nőben, minden életkorban – hiszen éveink számának növekedésével a bőr szükségletei is folyamatos változáson mennek keresztül.

A Maria Galland a Lift’Expert metódussal egyedülálló anti-aging termékcsaládot és kezelést alkotott meg kifejezetten azzal a céllal, hogy kiemelje a 40-es éveikben járó hölgyek szépségét.

Az öregedési folyamatok mélyen a bőrfelszín alatt kezdődnek el, mielőtt azok valóban láthatóvá válnának. A túlzott oxidáció, a hyaluron-szintézis csökkenése, az oxidatív stressz elterjedése mind a bőr kimerüléséhez és a korai bőröregedés jeleihez vezetnek. A Maria Galland legújabb innovációja, a Lift’Expert metódus nem csak javítja a bőröregedés látható jeleit, hanem megelőzi az állapot további romlását is, késlelteti a bőröregedés további jeleinek megjelenését.

A Soin Lift’Expert kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával az öregedés 3 fő forrásával – a csökkenő sejt aktivitással, a glikációval és az oxidációval – egyszerre veszi fel a harcot, így belülről fokozza a szépséget, energetizálja a bőrt és kiemeli annak természetes szépségét. Az innovatív 75 perces arckezelés középpontjában a feszesítő hatás, a kontúrok megerősítése és a fiatalos megjelenésű bőr kiemelése áll. Az aktív hatóanyagok segítségével a bőr azonnal feszesebbé, erősebbé és simábbá válik, a ráncok jelentősen csökkennek, az arckontúrok élesebbé válnak.  A kezelés során különleges masszírozó mozdulatokkal visszük fel a Maria Galland innovatív feszesítő termékeit, melyek együttesen intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.

Élvezd az otthonodban is a Maria Galland egyedülálló Lift’Expert metódusának hatékonyságát!
 
A Soin Lift’Expert során felhasznált új termékcsalád az otthoni arcápolásba is beépíthető. A termékek aktív hatóanyagi között megtalálható az anti-aging peptidek új generációja, az age-control komplex, jégbor kivonat, peptide bio-active komplex, shiitake kivonat, mandula fehérjéből származó biopolymerek, hydro complex valamint a havasi ciborlyafenyő kivonat.

Fedezd fel a sorozat termékeit:
•    N°640 Lift’Expert Sérum / Azonnali hatású lifting szérum
•    N°650 Lift’Expert Lisseur Rides Filler / Kettős hatású multizonális krém a ráncokra és szemkörnyéki területekre
•    N°660 Lift’Expert Créme/ Bőrtökéletesítő feszesítő krém

EMELD KI SZÉPSÉGED!
x