Lumin'Éclat - Innovatív megoldás a bőröregedés első jeleire!

Valljuk be, hölgyeim, hogy az első ráncok felfedezése az arcunkon legalább annyira kritikus pont az életünkben, mint mikor megtaláljuk az első ősz hajszálat. Nem könnyű szembesülni a bőröregedés első jeleivel. Azonnali megoldásra van szükség, egy olyan anti-aging bőrápolási modellre, mely a nyüzsgő mindennapokban egyszerű, hatékony és azonnal látható eredményeket produkál.

A Maria Galland Lumin'Éclat metódusa - a termékekkel, a kezeléssel és az életmód tippekkel - megadja mindazt, amire ebben a helyzetben szükséged van.

Életed első anti-aging kezelése legyen a Soin Lumin'Éclat kezelés!
Ez a 60 perces szépségrituálé azonnal élénkíti a fáradt, fakó bőrödet és feléleszti annak fiatalosan friss ragyogását. Minimalizálja az első ráncokat, arcbőrödet láthatóan és érezhetően selymessé, lággyá és egyenletessé varázsolja. Valódi frissesség "bombaként" újra tündöklővé teszi a fáradt szemkörnyéket. A különleges masszírozó mozdulatok intenzíven fokozzák az energiát ás újra egyensúlyba hozzák a bőrt.

A Lumin'Éclat termékcsalád - A fiatalosan ragyogó arcbőrért:
Innovatív, aktív hatóanyagokat tartalmazó termékcsalád az otthoni bőrápoláshoz.
Fedezd fel a sorozat terméket:
 

Lumin'Éclat életmód tippek:
A kiegyensúlyozott életmód is hozzájárul bőröd fiatalos szépségének megőrzéséhez, éppen ezért a Lumin'Éclat metódus részeként a Maria Galland neves tanácsadók bevonásával - sport, táplálkozás és szépségápolás témában - hasznos életmódtippeket is összeállított.
x