HAUTE COSMETIQUE

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka több mint 50 év bőrápolási szakértemmel, mely minőségi bőrápolást kínáló, vezető szépségszalonokban érhető el. Szakértő kozmetikusaink individuális bőrápolási metódust kínálnak a bőröregedés első jeleitől kezdődően eredeti francia módszer szerint. L’ÉNERGIE DE LA BEAUTÉ

A Maria Galland metódusban visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés, hiszen minden kezelés testreszabott és kivételes kezek munkáját dicséri akár csak a nagy francia divatházak kollekciói. Maria Galland a szépségápolás ínyenceit szólítja meg, azokat, akik a prémium minőséget, a látható eredményeket keresik, akik egy-egy kezeléstől a teljesség és a jóérzés igazi élményét várják.


MADAME GALLAND

Maria Galland, a szenvedélyes és víziókkal teli párizsi táncművész a kortalan szépség kutatásának szentelte az életét. Szerette volna megőrizni bőrének fiatalos szépségét és ragyogását, éppen ezért bőrgyógyászokkal együttműködve a bőr igényeinek vizsgálata alapján 1962-ben kifejlesztette a forradalmi „Mosaique” bőrápolási metódust. E koncepció több mint 50 évvel később, ma is meghatározó a szépségiparban. Madame Galland a kortalan szépség elkötelezettjeként küldetésének tekintette, hogy feltárja a szépség energiáját minden nőben, minden életkorban.

Maria Galland az individuális bőrápolásban hitt, véleménye szerint a bőr „különböző igények mozaikja”, melynek ragyogását  „személyre szabott ápolással” lehet megőrizni. Hirdette, hogy mindenki egyedülálló és különleges. Így a bőrápolás is egyedi, különleges kell, legyen! A bőrzónák adott pillanatban történő precíz diagnózisa után a „Mosaique” bőrápolási metódus optimalizálja a bőrápolás minden egyes lépését, melynek során francia manuális technikával viszünk fel értékes hatóanyagokat a bőr igényeinek megfelelően.

 

 

Maria Galland Magyarország - Esentis Kft.
H-1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Tel.: +36 30/835 6811
E-mail: webshop@mg-magyarorszag.hu


    x