Szalonkereső

Próbáld ki a Maria Galland kezeléseket és termékeket!

Válassz egy Maria Galland kozmetikus szakértőt hozzád közel!

Smink & Kozmetika by Nagy Bernadett
Jelmondatom: „Mindig más és több lenni, mindig megújulni - a nők szépsége mindenek felett!” Célom, hogy vendégeimet folyamatosan újdonságokkal lepjem meg, minden alkalom legyen kicsit más, legyen kicsit több. Éppen ezért folyamatosan képzem magam és bővítem a szaktudásomat, hogy minden vendégem számára személyre szabott, bőrtípusának és problémájának megfelelő kezelést kínálhassak. Emellett 14 éve foglalkozom sminkeléssel is, így fokozva minden vendégem szépségét, elégedettségét. Szépülj velem egy kellemes, nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas környezetben!
Megye: Bács-Kiskun
Cím: 6041, Kerekegyháza, Kölcsey utca 133.
Telefon: +36 30 637 0735

Dulai Éva
Dulai Éva Hiszem, hogy a kozmetika nem csak a testről szól, hanem a lélekről is, aki betér hozzánk és kipróbál egy kezelést, ezt személyesen is tapasztalhatja.
Minden vendégemnek a legjobbat szeretném adni, ezért állandó tanulás az életem. A Maria Galland márkát a termékek és kezelések magamon is tapasztalt jótékony hatása miatt választottam. Azt hiszem, nincs annál meggyőzőbb érv, mint amikor régi ismerősöd így köszönt: „De szép lett az arcod, Éva!” Próbáld ki Te is, és várd a dicsérő szavakat ismerőseidtől! Várlak szeretettel!
Megye: Bács-Kiskun
Cím: 6300, Kalocsa, Széchenyi út 18. (Bio Kozmetika)
Telefon: +36 20 4455 669
x