Szalonkereső

Próbáld ki a Maria Galland kezeléseket és termékeket!

Válassz egy Maria Galland kozmetikus szakértőt hozzád közel!

Kulcsár Éva – La Perla Kozmetika
Kulcsár Éva A Maria Galland az igényes nők kozmetikája, a szépségápolás csúcsa. Arckezelései egyedülállóak, igazi luxusban részesítik a bőrt. 20 éve dolgozom ezekkel a prémium kategóriás termékekkel, vendégeim legnagyobb megelégedettségére.
Az otthoni bőrápolási termékek kiváló minőségűek, bátran ajánlom mindenkinek. Kiválasztásában szívesen segítek egy személyre szabott konzultáció alkalmával. (Telefonos időpont-egyeztetés szükséges!) Szeretettel várom Önt!
Megye: Veszprém
Cím: 8200, Veszprém, Bakony u. 8.
Telefon: +36 70 944 9891

Rák Andrea
Rák Andrea
1994 óta dolgozom kozmetikusként, 2007 óta Maria Galland termékekkel.
Számomra a Maria Galland a művészet és tudomány találkozása. A folyamatos fejlesztések által az abszolút top minőséget adhatom a vendégeimnek, a kezelések alatt pedig az egyes elemek szinte egy művészi koreográfia szerint követik egymást.
Többször voltam Párizsban a cég központjában tanulmányúton, ahol elsőkézből tanultam a trénerektől és mindannyiszor újra megbizonyosodtam a Maria Galland finom eleganciájáról.
Nagyon elkötelezett vagyok az anti-aging kezelések mellett és az elmúlt 25 év eredményei is ezt igazolják: a sok-sok elégedett, gyönyörű bőrű nő.
Megye: Veszprém
Cím: 8230, Balatonfüred, Széchenyi út 16. (Flamingó Hotel) - előzetes bejelentkezés mindenképpen szükséges
Telefon: +36 30 270 2202
x