Szalonkereső

Próbáld ki a Maria Galland kezeléseket és termékeket!

Válassz egy Maria Galland kozmetikus szakértőt hozzád közel!

I. ker.: Bíró Zsuzsa - Oxygen Medical Beauty Clinic - Naphegy
Mindig arra motiválom a vendégeimet, hogy ne érjék be bármivel, válasszák a legjobbat.
Én az elsők között, 25 éve köteleztem el magam a Maria Galland szépségápolásnak. Mesterkozmetikusként a szalonkezelések mellett fontosnak tartom a személyre szabott otthoni bőrápolást is. A Maria Galland innovatív termékeivel és 100%-ban manuális technikákon alapuló kezelésivel mindkét területen élen jár, sőt kezelései eredményesen összekapcsolhatók szépészeti orvosi beavatkozásokkal is, azok előkészítésére és szinten tartására egyaránt.
Megye: Budapest
Cím: 1016, Budapest, Naphegy u. 67.
Telefon: +36 20 938-9400

II. ker.: Papp Etelka - Sodrás Szépségszalon
Papp Etelka
Naprakész szakmai tudásommal, személyre szabott kezelésekkel, szeretettel, tisztelettel, szenvedéllyel és a Maria Galland exkluzív metódusával azt nyújtom Neked a szalonomban, amire minden nő vágyik: kifinomult luxust, francia életérzést, kényeztető, hatékony, különleges, egyedülálló bőrápolást, továbbá smink- és maszkmesterként mindig az egyéniségednek megfelelő sminkkel hangsúlyozom a szépségedet.
A kozmetikámban tehát minden adott ahhoz, hogy pihenj, relaxálj, feltöltődj, szépülj és fiatalodj!
Megye: Budapest
Cím: 1026, Budapest, Sodrás u. 14.
Telefon: +36 70 382-7037

II. ker.: Szalay Adrienne – Stílus Szépségszalon
Szalay Adrienne Az ápoltság, a jó megjelenés a mai világban elengedhetetlen mind a hölgyek, mind a férfiak számára. A kellemes közérzet pozitívan befolyásolja életünket a munka és a magánélet területén egyaránt. Ehhez kínál Önnek a Stílus Szépségszalon professzionális kezeléseket, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ebben segítségére lesznek kozmetikusaink, akik alapos diagnosztizálás után állítják össze arcápoló programját.
Megye: Budapest
Cím: 1026, Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 109.
Telefon: +36 20 951 4513

II. ker.: Schellenberger Henriett
Schellenberger Henriett Immár 17 éve hivatásom a bőrszépítés, de mind a mai napig rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, tanfolyamokon, hogy vendégeimnek mindig a maximumot tudjam nyújtani. Hiszem, hogy a jól megválasztott szalonkezelés és az egyénre szabott otthoni bőrápolás tartós, szép eredményeket szül. A Maria Galland termékek a legmagasabb igényeket is kiszolgálják. A kezelés élmény vendégeknek és kozmetikusoknak egyaránt.
 
Megye: Budapest
Cím: 1027, Budapest, Erőd utca 6.
Telefon: +36 20 480 9042

VII. ker.: Hókáné Gubek Zsófia
Hiszem, hogy nem véletlen születtünk a földre! Az én küldetésem, az emberek egészségének, szépségének megőrzése, hiszen a bőrét mindenki egy egész életre kapja!
12 éve dolgozom kozmetikusként, a Maria Galland-al tanuló koromban ismerkedtem meg, amibe rögtön beleszerettem. Elindulva saját utamon éreztem azt, hogy ezzel a termékkel beteljesítem a célom, s igazolva megérzésem helyességét egyre nagyobb és nagyobb sikereket értem el, s érek el ma is. Személyre szabott kezelésekkel, különböző masszázs technikákkal, és az egyedi metódussal várom a szépülni vágyókat!
Megye: Budapest
Cím: 1076, Budapest, Damjanich utca 14.
Telefon: +36 20 492 7037

XI. ker.: Bártfai Szépségszalon - Dr. Fenyvesiné Mater Gyöngyi
Dr. Fenyvesiné Mater Gyöngyi Több mint 20 éve dolgozom a Maria Galland termékekkel.
Örömmel tölt el, hogy olyan márka mellett döntöttem, amely folyamatosan képes a megújulásra. Innovatív hatóanyagaival és kezelési metódusaival látványos eredményeket tudunk elérni a kabin kezelések és az otthoni bőrápolás során egyaránt.
Szeretettel várom a Bártfai utcai szépségszalonunkban!
Megye: Budapest
Cím: 1117, Budapest, Bártfai utca 6.
Telefon: +36 1 203 9521

XII. ker.: Poppaea Day Spa
Poppaea Szalon
Legelső az elsők között! Több mint 20 éve az exkluzív szépségápolásban!
Az 1990-ben alapított Poppaea Szalon az országban elsőként dolgozhatott Maria Galland termékekkel. Szakértő és tapasztalt szépségtanácsadók meghívják Önt egy személyes konzultációra, melynek során meghatározzák bőrének pontos szükségleteit. A kimagasló technológia, a legfinomabb természetes alapanyagok, a pompás gazdag, ultrahatékony, finoman bőrbe simuló kozmetikumok a mindennapok luxusát teremtik meg!
Megye: Budapest
Cím: 1123, Budapest Alkotás u. 55-61.(HillSide Office Ház)
Telefon: +36 30 250 9000

XIV. ker.: Antal Mónika
30 éve dolgozom kozmetikusként, ebből 20 éve a prémium kategóriás Maria Galland termékekkel. Első pillanatban elvarázsolt, magával ragadott ennek a márkának a kifinomultsága, a termékek magas szintű minősége és a kezelések azonnal látható eredménye. Vendégeim személyre szabott, magas minőségű innovatív kezelésekkel találkoznak a Maria Galland jóvoltából. Szeretettel várlak, térj be hozzám Te is, hogy megéld ezt a csodát és téged is elvarázsolhasson a párizsi elegancia világa!
Megye: Budapest
Cím: 1148, Budapest, Lengyel utca 45.
Telefon: +36 20 421 3515
x