Szalonkereső

Próbáld ki a Maria Galland kezeléseket és termékeket!

Szalonkeresőnkben kizárólag a legmagasabb minősítésű Maria Galland szalonokat találod meg, ahol szakértő kozmetikusaink individuális bőrápolási metódust kínálnak számodra eredeti francia módszer szerint.

Válassz egy Maria Galland kozmetikus szakértőt hozzád közel, élvezd a prémium minőséget, engedd, hogy rabul ejtsen a kifinomult párizsi elegancia és add át magad a francia életérzésnek!

I. ker.: Bíró Zsuzsa - Oxygen Medical Beauty Clinic - Naphegy
Mindig arra motiválom a vendégeimet, hogy ne érjék be bármivel, válasszák a legjobbat.
Én az elsők között, 25 éve köteleztem el magam a Maria Galland szépségápolásnak. Mesterkozmetikusként a szalonkezelések mellett fontosnak tartom a személyre szabott otthoni bőrápolást is. A Maria Galland innovatív termékeivel és 100%-ban manuális technikákon alapuló kezelésivel mindkét területen élen jár, sőt kezelései eredményesen összekapcsolhatók szépészeti orvosi beavatkozásokkal is, azok előkészítésére és szinten tartására egyaránt.
Megye: Budapest
Cím: 1016, Budapest, Naphegy u. 67.
Telefon: +36 20 938-9400

II. ker.: Buriusz Kati

Buriusz Kati vagyok, 24 éve dolgozom kozmetikusként, nagy hangsúlyt fektetve a szakmai fejlődésre, 14 éve szakoktató diplomát szereztem. Mindig nyitott voltam az újdonságokra, célom, hogy minden vendég megszépülve, elégedetten távozzon a kozmetikából.
Szeretem a manuális kezeléseket, hiszek az érintés pozitív hatásában, ezért a Maria Galland márka tökéletes összhangban van az általam megfogalmazott elvárásokkal. Az innovatív hatóanyagok, a személyre szabott kezelések, a fantasztikusan finom illatú krémek meggyőztek arról, hogy a vendégeim magas elvárásainak eleget tudok tenni e márka segítségével. A személyes konzultáció alkalmával az otthoni bőrápolásra nyújtott termékek kiváló minőségének köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelő készítményt.

Megye: Budapest
Cím: 1023, Budapest, Ürömi u. 54.
Telefon: +36 20 528 0549

II. ker.: Sánta Adrienn

Számomra mindig is fontos volt az igényes megjelenés, talán ezért is kezdtem el foglalkozni kozmetikával. Így másoknak is tudok segíteni, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.
A Maria Galland termékek kiváló minősége, a természetes hatóanyagok, a masszázstechnikák segítenek, hogy mindenkinek szép bőrt varázsoljak annak szükségletei szerint, megelőzve a bőr öregedésének jeleit. Fantasztikus eredményeket tudok elérni személyre szabott kezeléseimmel a bőr speciális szükségletei alapján.
Kellemes, barátságos hangulatú kozmetikámban várom vendégeim. 

Megye: Budapest
Cím: 1024, Budapest, Fillér u. 8.
Telefon: +36 70 457 0184

II. ker.: Papp Etelka - Sodrás Szépségszalon
Papp Etelka
Naprakész szakmai tudásommal, személyre szabott kezelésekkel, szeretettel, tisztelettel, szenvedéllyel és a Maria Galland exkluzív metódusával azt nyújtom Neked a szalonomban, amire minden nő vágyik: kifinomult luxust, francia életérzést, kényeztető, hatékony, különleges, egyedülálló bőrápolást, továbbá smink- és maszkmesterként mindig az egyéniségednek megfelelő sminkkel hangsúlyozom a szépségedet.
A kozmetikámban tehát minden adott ahhoz, hogy pihenj, relaxálj, feltöltődj, szépülj és fiatalodj!
Megye: Budapest
Cím: 1026, Budapest, Sodrás u. 14.
Telefon: +36 70 382-7037

II. ker.: Szalay Adrienne – Stílus Szépségszalon
Szalay Adrienne Az ápoltság, a jó megjelenés a mai világban elengedhetetlen mind a hölgyek, mind a férfiak számára. A kellemes közérzet pozitívan befolyásolja életünket a munka és a magánélet területén egyaránt. Ehhez kínál Önnek a Stílus Szépségszalon professzionális kezeléseket, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ebben segítségére lesznek kozmetikusaink, akik alapos diagnosztizálás után állítják össze arcápoló programját.
Megye: Budapest
Cím: 1026, Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 109.
Telefon: +36 20 951 4513

II. ker.: Schellenberger Henriett
Schellenberger Henriett Immár 17 éve hivatásom a bőrszépítés, de mind a mai napig rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, tanfolyamokon, hogy vendégeimnek mindig a maximumot tudjam nyújtani. Hiszem, hogy a jól megválasztott szalonkezelés és az egyénre szabott otthoni bőrápolás tartós, szép eredményeket szül. A Maria Galland termékek a legmagasabb igényeket is kiszolgálják. A kezelés élmény vendégeknek és kozmetikusoknak egyaránt.
 
Megye: Budapest
Cím: 1027, Budapest, Fő u. 79.
Telefon: +36 20 480 9042

V. ker.: Esthee Beauty & Beyond

Gál Eszter vagyok, kozmetikus, a Maria Galland Paris magyarországi trénere. Olyan professzionális rendszerre leltem ebben a márkában, ami méltó partnere minden tökéletességre törekvő kozmetikusnak: egyesíti a manuális, érintés-alapú, különleges masszázsokra épülő kezelési technikákat és a valódi kozmetológiai innovációs trendeket az igazi kifinomultsággal, bájjal és luxussal.
Használni éppúgy megtiszteltetés és öröm, mint tanítani.
 
A belváros szívében dolgozom, szalonom otthonos és profi kozmetika, ahol pontosan azt kapod, amire vágysz: nyugalmat, szakértelmet és teljes körű odafigyelést.
Szeretettel várlak!

Megye: Budapest
Cím: 1056, Váci utca 44.
Telefon: +36 70 318 5716

XII. ker.: Poppaea Day Spa
Poppaea Szalon
Legelső az elsők között! Több mint 20 éve az exkluzív szépségápolásban!
Az 1990-ben alapított Poppaea Szalon az országban elsőként dolgozhatott Maria Galland termékekkel. Szakértő és tapasztalt szépségtanácsadók meghívják Önt egy személyes konzultációra, melynek során meghatározzák bőrének pontos szükségleteit. A kimagasló technológia, a legfinomabb természetes alapanyagok, a pompás gazdag, ultrahatékony, finoman bőrbe simuló kozmetikumok a mindennapok luxusát teremtik meg!
Megye: Budapest
Cím: 1123, Budapest Alkotás u. 55-61.(HillSide Office Ház)
Telefon: +36 30 250 9000

XIV. ker.: Kósz Mónika - Beauty Szalon
Kósz Mónika vagyok, 2002 óta kozmetikus és kezdettől fogva a Maria Galland kozmetikumok rajongója. A hatását hiába magasztalnám, mert én is csak akkor hiszek el bármit, ha meg is tapasztaltam, ezért nem fáradok vele, ki kell próbálni!
Abban is nagyon szívesen segítek, ha otthon szeretnél a bőrödre olyan minőségű kozmetikumokat használni, amit egyébként csak profi kozmetikai kezelés során kaphatna meg.
Megye: Budapest
Cím: 1141, Budapest, Komócsy u.14.
Telefon: +36 70 271 2478

XIV. ker.: Antal Mónika
30 éve dolgozom kozmetikusként, ebből 20 éve a prémium kategóriás Maria Galland termékekkel. Első pillanatban elvarázsolt, magával ragadott ennek a márkának a kifinomultsága, a termékek magas szintű minősége és a kezelések azonnal látható eredménye. Vendégeim személyre szabott, magas minőségű innovatív kezelésekkel találkoznak a Maria Galland jóvoltából. Szeretettel várlak, térj be hozzám Te is, hogy megéld ezt a csodát és téged is elvarázsolhasson a párizsi elegancia világa!
Megye: Budapest
Cím: 1148, Budapest, Lengyel utca 45.
Telefon: +36 20 421 3515
x