Szalonkereső

Próbáld ki a Maria Galland kezeléseket és termékeket!

Válassz egy Maria Galland kozmetikus szakértőt hozzád közel!

Csete Erzsébet
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9021, Győr, Baross u. 22. III. emelet
Telefon: +36 20 945 0913

Rosengarten Szépségszalon
Rosengarten Szépségszalon Szalonunk 1999-ben nyitotta meg kapuit és azóta is kínálja a nemzetközileg is ismert és elismert professzionális kezeléseit és termékeit a szépülni vágyók számára. Az klasszikus arckezeléseken túl speciális, személyre szabott bőrápolást nyújtunk, megfelelve vendégeink folyamatosan változó igényeinek. Szalonunk eredményességét kollégáink magas szintű elméleti és gyakorlati szaktudásának és a Maria Galland luxuskozmetika sokrétű kínálatának köszönhetjük.
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9400, Sopron, Lackner Kristóf u. 64.
Telefon: +36 99 513 623

Szabó Viktória
„Tudom mire vágynak a nők. Gyönyörűek akarnak lenni.” V.G.
Ebben segítek neked, hogy a mindennapokban is kiemelkedően hatékonyan ápold a bőröd. A virágot a napfény bontja ki, a bőröd ragyogását a Maria Galland. A tiszta és szép bőr látványa mindenkinek kimeríthetetlen örömforrás. A szépséget a bőr alól kapjuk, ennek megfelelően tökéletes, minden igénynek megfelelő exkluzív ápolást nyújtok a bőrödnek. Érezni fogod a különbséget!
A Maria Galland anti-aging kezelései megoldást kínálnak a bőröregedés minden jelére: luxus textúrákkal, értékes összetevőkkel, 100%-ban manuális technikákkal és a kiemelkedően hatékony maszkokkal.
A  kozmetikába érkezvén azonnal megérint a hely bája és a nyugalom. Ezen felül kivételes minőség, szemmel látható eredmények és boldogsághormonokat felszabadító kezelési élmény vár rád. 
Szeretettel várlak!
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9422, Harka, Borostyán krt.16/A
Telefon: +36205983624

Turbók Csabáné, Anikó - Turbok & Turbok Beauty Vital Salon
Turbók Csabáné, Anikó Kozmetikusnak lenni sikertörténet számomra. Több mint 25 éves szakmai tapasztalat, töretlen tanulás, fejlődés jellemez. Szeretnék megfelelni az igényes, megbízható minőséget kereső vendégek elvárásainak, ezért választottam a prémium minőséget, a szépségápolás csúcsát, a Maria Galland metódust. Szívből ajánlom a Maria Galland személyre szabható kezeléseit nőknek, férfiaknak egyaránt. Alapos bőrdiagnosztika után szívesen segítek összeállítani az otthoni, egyéni arcápoló programodat. Szeretettel várlak!
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9437, Hegykő, Kossuth Lajos u. 78. (Tornácos Panzió)
Telefon: +36 30 935 8964
x