Lift'Expert szépségszett 650+660

Limitált kiadású szett

Te is Lift'Expert rajongó vagy?
Vagy egyszerűen csak Nálad is elkezdtek megjelenni a szem-, és szájkörnyék területén lévő ráncok, amire hatékony megoldást keresel?

Akkor a Lift'Expert szépségszett Neked szól!

A szett tartalma:
 

29 850 Ft
15ml+15ml
 
Így használd Fő hatóanyagok
N°650 Lift’Expert Lisseur Rides Filler:
Petide bio-active complex: Stimulálja a bőr természetes kollagén termelését, megvédi és energizálja a finom szemkörnyéket, csökkenti a ráncok és a sötét karikák kialakulását.
Shiitake-kivonat: Növeli a bőr rugalmasságát, feszességét finomabbá téve az arckontúrokat.
Mandula fehérjéből származó biopolymerek: Bőrfiatalító hatása kisimítja a hangsúlyos ráncokat

N°660 Lift’Expert Créme:
Anti-aging peptidek új generációja: Fokozza a bőr természetes kollagén termelését a bőr rugalmasságának javítása érdekében
Age Control komplex: Máriatövis kivonat, Tokoferol, Lecitin, Dipeptid, Hyaluronsav  – megelőzik a bőr öregedésének további jeleit. Küzd a glikáció és az oxidáció ellen, annak érdekében, hogy a bőr hosszabb ideig megőrizze fiatalos megjelenését, hidratál és kisimít.
Jébor kivonat: A bőr határozottan feszesebbé válik.
Hydro complex: Erősíti a bőr természetes nedvesség tartalmát, visszaállítva így annak rugalmasságát, simaságát.
Havasi cirbolyafenyő kivonat: Csökkenti a kipirosodást és az öregedési foltokat, így sokkal egyenletesebb, fiatalosan ragyogó arcbőrt eredményez.
Használd a N°650 Lift’Expert Lisseur Rides Filler-t reggel és este a szem-, és szájkörnyék területén lévő ráncokra.
TIPP: A termék alkalmazható smink fölé helyezve is, az intenzív eredmény érdekében használd naponta többször is hangsúlyos ráncaidra az extra simító hatásért.
Majd ez után, a még tökéletesebb eredmény elérése érdekében használd a N°660 Lift'Expert Créme / Bőrtökéletesítő feszesítő krémet szintén az arc, nyak és dekoltázs területén.


x