Bőrápolási kisokos a tavaszi szezonra:
Tippek a friss, egészséges és ragyogó bőrért!


A téli időjárás, a kinti hideg és a benti meleg váltakozása, a napfény hiánya nem csak a szervezetünket, hanem a bőrünket is megviseli.
E mellett bőrünkre nem csak a külső környezeti hatások, hanem az életvitelünk is hatással van, mint például a vitaminokban szegény táplálkozás, a kevés folyadékbevitel vagy akár a kevés mozgás a friss levegőn.

De most, hogy lassan beköszönt az igazi tavasz, itt az idő, hogy erre nem csak lélekben, de testben is felkészülj!

Mutatunk 4+1 szuper tippet, mellyel bőröd visszanyeri frissességét, egészségét és fiatalos ragyogását!

1. Tisztítsd meg a bőröd minden reggel és este!

A szép és egészséges bőr a megfelelő letisztítással kezdődik. A tavasz a megújulás időszaka, így ez egy remek időszak arra, hogy új letisztító rituálét vezess be a mindennapjaidba! A Maria Gallan egyedülálló 3 lépéses heti letisztító rituáléja beavat téged a reggeli, esti és hétvégi letisztítás rejtelmeibe!
 

2. Hidratálj könnyedén!

Fontos, hogy évszaknak megfelelő hidratáló termékeket használj! Tavasszal, mikor véget értek a mínuszok, a testesebb krémeket felválthatják a könnyebb textúrájú ápolók, bőröd igényeihez igazodva.

Javaslatunk:
 


3. Gondoskodj a vitamin-utánpótlásról!

Részesítsd előnyben azokat, amikben A-, C- és E-vitamin található, Ezek ugyanis elengedhetetlenek a bőr optimális működéséhez. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a bőr helyreállító folyamataiban, a C-vitamin antioxidáns hatása révén lelassítja a bőröregedést, az E-vitamin pedig sok egyéb jótékony hatása mellett javítja a bőr nedvességtartalmát, rugalmasságát és frissességet kölcsönöz a bőrnek.

Javaslatunk:


4. Használj fényvédőt minden reggel!

Tudtad, hogy az UV sugárzás a bőr idő előtti öregedésének egyik fő okozója? E mellett a tavaszi erősödő napsugárzás hatására megjelenhetnek szeplők, pigmentfoltok, amit szintén elkerülhetünk az arcra való fényvédők használatával. Élvezd a nap első sugarait biztonságosan, hiszen az UVA és UVB sugarak munkába menet, ablakon keresztül, mindenhol elérnek. Ha figyelünk bőrünk igényeire, sokáig ragyogóan szép marad és az öregedés jelei is halványabbak lesznek.

Javaslatunk:


+ 1 tipp: Érdemes a tavaszt frissítő kezeléssel kezdeni és a méregtelenítést belsőleg is alkalmazni!

Érdemes felkeresni kedvenc kozmetikusodat egy alapos méregtelenítő, tisztító tavaszi kezelésre! Ha még nincs kozmetikusod, találd meg a hozzád legközelebbi Maria Galland kozmetikust! Szalonkeresőnket itt éred el >>>

Illetve érdemes a méregtelenítést belsőleg is alkalmazni: Fogyassz sokkal több rostban gazdag ételt, zöldséget, gyümölcsöt és pótold a C-vitamint, így hozzásegíted bőrödet a megújuláshoz.

 
x