ESSENCE SAPPHIRE 012

Szépségeszencia a láthatóan élettel telibb bőrért

A zafír különleges helyet foglal el a drágakövek között, hiszen ennek a gyönyörű halvány búzavirágkék színben tündöklő ékkőnek a csillogása teszi oly egyedivé, értékessé és lélegzetelállítóvá. Varázsold a zafír egyedülálló csillogását az arcbőrödre! A N°012 Essence Sapphire/Zafír eszencia egyik legértékesebb összetevője a Zafír por, melynek segítségével élvezheted a zafír szikrázó tündöklését, káprázatos ragyogását! Ez a frissítő rózsa illatú eszencia, a selymesen lágy gél textúrájával megnyugvást hoz a téli hónapokban a vízhiányos bőrnek. A benne található különleges növényi és tápláló-regeneráló komplexnek köszönhetően kivételes hidratáló hatással bír: nyugtatja a bőrt, miközben erősíti annak hidrolipid rétegét, így csökkentve a bőr vízvesztését, a bőr hosszan tartó hidratáltságának fenntartásáért.
Limitált kiadás.

 

4 740 Ft
2,5 ML
 
Így használd Fő hatóanyagok
Tápláló-regeneráló komplex: Búzacsíra olaj, shea vaj, szójabab kivonat, keramidok – Erősíti a bőr hidropolid rétegét, csökkenti a bőr vízvesztését, a bőr hosszan tartó nedvességtartalmának fentartásáért. Táplálja és regenerálja, miközben hatékonyan nyugtatja a bőrt.
Növényi-komplex: Nád és Poria cocos-kivonat: Védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen, megőrzi a sejtek vitalitását és energiáját.
Sapphire powder: a káprázatos csillogásért.
Vidd fel az üveg felét az arca, nyakra és dekoltázsra minden reggel vagy este, mielőtt a megszokott nappali vagy éjszakai ápoló krémet használnád, és masszírozd be a bőrbe.


x