Ultim'Boost Hydratation 001

Szérum - HIDRATÁCIÓ

Hormonális változás? Helytelen táplálkozás? Stressz? Kevés mozgás? Rendszertelen alvás? Magas UV sugárzás és légszennyezettség?

Bőrünk azonnal reagál ezekre a kihívásokra, melyek meghatározzák bőrünk aktuális igényeit. A modern életmód következményeként jelentkező bőrproblémákra válaszul a Maria Galland megalkotta az ULTIM'BOOST termékcsaládot.

2in1 termék: A mellett, hogy kielégíti a bőr egy épp aktuális, élethelyzet miatt kialakult szükségletét, fokozza a később felvitt szérum és krém hatását.

Turbózd fel bőröd életed ritmusához!
A N°001 Ultim’Boost Hydratation a helytelen táplálkozás és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal hidratált és simább lesz.
 

21 900 Ft
15 ml
 
Így használd Fő hatóanyagok
4 molekulás hialuronsav komplex: mélyen, azonnal és hosszan tartóan hidratál
Ásványi kristályok (alapvető ásványi anyagok és nyomelemek): revitalizál
Almakivonat és sejtaktivátor: megelőzi a dehidratációt
 
Letisztítás után, igazodva az életstílusodhoz és a környezethez, 28 napon keresztül (naponta kétszer 5-5 cseppet) használd arcra, nyakra és dekoltázsra a megfelelő Ultim’Boost terméket. Ez a 15 ml-es kiszerelés pont 28 napra elegendő, mely a bőr természetes megújuló ciklusának felel meg, így megoldhatja az aktuális bőrigényeket.
Ez után, igazodva az életkorodhoz és bőröd állapotához, használd a megfelelő szérumot és krémet.
Ezt követően befejezésként, igazodva a napsugárzás erősségéhez és a bőr típusához, használd a N°97 Cell’Defense terméket.


x